Gastenboek


Akasha Kronieken

Diverse mensen reageren zeer positief op de tekst die ik voordraag uit de Akasha Kronieken, waarbij ik de engelen aanroep. Sommigen zeggen dat ze jarenlang bij de huisarts lopen met een klacht die ik via deze woorden verwijder.


Pieter

In 1999 heb ik Jolanda gevraagd mij te helpen met een vervelende kwaal. Ze had me net daarvoor op de hoogte gebracht van haar gave. Ik had al 2 jaar colitis ulserosa (chronisch ontstoken dikke darm) en jammer genoeg slaagde de specialist in het ziekenhuis er niet in enige verbetering aan te brengen. Ik gebruikte onder andere klisma’s met medicatie, maar niets hielp.
Jolanda kwam bij de eerste ontmoeting met dieetvoorschriften en schreef bepaalde voedingssupplementen voor, die tot mijn verbazing onmiddellijk verlichting brachten. Ik ben een keer of 10 bij haar geweest waar ze de meest uiteenlopende therapieën toepaste, niet ingewikkeld en alles in ontspannen sfeer. Naar haar zeggen kreeg ze door wat haar te doen stond. Soms was ze enigszins zoekende naar de goede vorm maar desondanks waren de klachten na drie maanden enorm verminderd en voelde ik me al weer heel goed. Een half jaar later was ik genezen en tot op de dag van vandaag heb ik geen last.


Marianne

Ik sukkelde al jaren met een sluimerende blaasontsteking, die steeds maar weer in het weekend de kop op stak. Jolanda heeft mij een aantal kruiden geadviseerd. Daar heb ik drie keer per dag een kopje thee van gedronken gedurende drie weken en de klachten zijn voorbij! Ik heb geen last meer!


Elise

Ik ben een 47-jarige vrouw, ben al sinds mijn 28ste bedlegerig, heb drie rugoperaties ondergaan die mijn toestand alleen maar verslechterd hebben en heb altijd zoveel pijn dat ik morfinepleisters moet gebruiken. Ik kan zo goed als niets, meer en lig bovendien 24 uur in bed in een verduisterde kamer doordat ik altijd migraine heb. Op pijnbestrijding na ben ik in het reguliere circuit uitbehandeld, al verwijzen meerdere alternatieve genezers en helderzienden me ironisch genoeg naar reguliere artsen.......             

Af en toe is mijn pijn niet te verdragen en doe ik een beroep op Jolanda, die de pijn op afstand weet te temperen. Kleurkaarten, die zij aan de hand van de kleuren van de chakra's maakte, gebruik ik bij specifieke pijnklachten en -punten naar eigen inzicht. Ze geven me altijd wel verlichting van mijn klachten.
Laatst moest mijn man voor controle naar het ziekenhuis. Als hij langer dan drie kwartier weg moet, ben ik altijd angstig en onrustig. Ik vroeg Jolanda stand-by te zijn en heb me voor het eerst veel minder bang en wanhopig gevoeld. Maar wat voor mij echt een wonder is, komt nog:
Naast andere allergieën en overgevoeligheden, kan ik ook zeer slecht licht en geluid verdragen. Onze asociale buurvrouw schreeuwt of heeft de tv heel luid staan. Begin januari trok ik dat niet meer en vroeg Jolanda om hulp.
Na toezending van enige foto's heeft zij onze buurvrouw onder appèl gekregen. En is in elk geval de situatie, die voorheen een regelrechte hel was, voor mij draaglijker geworden. Als mijn buurvrouw haar grenzen weer eens overschrijdt, kan ik altijd een beroep op Jolanda doen, die direct aan de slag gaat, steeds met succes.
Dat brengt me bij het laatste punt. De bereidheid en bereikbaarheid zijn fenomenaal, en naast hulpverleenster is Jolanda een niet meer weg te denken factor in mijn leven geworden. Dat heb ik in mijn 20 jaar ervaring met artsen, genezers en hulpverleners in de verste verte nog nooit meegemaakt, dat zij praktisch altijd bereikbaar en beschikbaar zijn.

Mijn leven is - dat begrijp je - schier onverdraaglijk. Maar ik huiver bij de gedachte wat mijn lot zou zijn als Jolanda er niet was.


Reactie van Jolanda:
Uit dit verhaal blijkt dat ik op afstand kan genezen en mensen bij kan staan.
Genezing op afstand wordt drie maal per dag door mij verricht en neemt een kwartier in beslag.